Firemní kultura v čase změn - Král, Petr
Firemná kultúra, ktorá úzko súvisí s rozhodovacími procesmi a riadením firmy. Problematika prirodzeného odporu zamestnancov k zmene. Dobrá firemná kultúra - zlý sprievodca zmenou? Firemná kultúra a firemné ciele. Zmena firemnej kultúry s rastom firmy. Stret firemných kultúr pri akvizícii alebo fúzii. Deklarovaná verzus existujúca firemná kultúra.