Retail ve fázi velkých změn
Retailové bankovníctvo ako dominantný zdroj výnosov bánk po celom svete. Úverové produkty retailového bankovníctva. Rast konkurencie finančných subjektov. Internetový prístup do banky. Šesť skupín retailových bánk. Inovácia produktov a zlepšenie služieb pre klientov.