ERM ve finančních institucích - Onder, Štěpán
Požiadavky na budovanie kvalitného systému riadenia rizík z dôvodu zvyšovania konkurencieschopnosti, ziskovosti a objektívneho využívania kapitálu. Rozvoj disciplíny podnikového riadenia rizík (ERM). Strategický dopad risk manažmentu. ERM procesy, prínosy. Potreba konceptu ekonomického kapitálu.