Pojištění online - Diepolt, Jiří
Rast možnosti uzatvorenia poistenia na internetu v ČR. Webové prezentácie poisťovní so základnými kategóriami informácií. Poisťovacie produkty online. Elektronické platobné kanály. Uzatvorenie zmluvy online. Elektronická komunikácia s klientom. Výhody online poistenia.