Advertorial a jak na něj - Ulbrychová, Jana
Vo svete obľúbený druh inzercie v tlačených médiách - advertorial. Advertorial- kombinuje v sebe označenie pre editorial a reklamu (advertisement). Výskum účinnosti tohto typu komunikácie v Českej republike. Pozitívny ohlas advertorialu medzi čitateľmi novín. Vieryhodnosť informácií. Výber vhodného formátu. Osvedčená forma testimonialov - výpovedí spokojných zákazníkov.