Alternativní distribuční kanály a řízení rizik - Kalous, Roman
Prechod k alternatívnym distribučným kanálom Možnosti zvýšenia rastu bánk. Rozmach internetového a mobilného bankovníctva. Očakávanie nárastu predaja a výnosov. Rôzne druhy rizika. Obmedzený prísun informácií.