Predpoklady pre výkon funkcie riaditeľa a ďalších vedúcich zamestnancov školy - Miklóssy, Ján
Predpoklady pre výkon funkcie riaditeľa vyžadovaný legislatívou. Kompetencie riaditeľa pre úspešný výkon funkcie. Manažérske a organizačné schopnosti. Výber štýlu vedenia. Osobnostné predpoklady pre výkon riadiacej funkcie.