Hospodárenie škôl a školských zariadení - Veverková, Ingrid
Právna forma školy a školského zariadenia. Forma hospodárenia školy a školského zariadenia. Škola a školské zariadenie ako rozpočtová organizácia a jej rozpočet. Špecifiká rozpočtového hospodárenia školy a školského zariadenia ako štátnej rozpočtovej organizácie a a ako samosprávnej rozpočtovej organizácie. Vnútorné organizačné jednotky školy a školského zariadenia ako rozpočtovej organizácie.