Hodnotenie kvality vysokoškolského vzdelávania - Vališová, Daša, 1982-
Vymedzenie kvality vo vysokoškolskom vzdelávaní a jej hodnotenie v podmienkach Slovenskej republiky. Inštitúcie, ktoré zastrešujú oblasť hodnotenia kvality v SR : Akreditačná komisia, Slovenská rektorská konferencia a Akademická rankingová a ratingová agentúra. Ich úloha pri hodnotení a zvyšovaní kvality v slovenskom vysokoškolskom vzdelávaní.