Pripoistenia v životnom poistení - Littvová, Zuzana
Pripoistenie poskytuje klientovi poistnú ochranu v prípade nepredvídateľných udalostí, ktoré môžu spôsobiť značný zásah do jeho života. Cieľom jednotlivých pripoistení životného poistenia je poskytovať potrebné finančné zabezpečenie na úhradu vzniknutých nákladov spojených s úrazom. Metódou komparácie sú v príspevku prezentované najzákladnejšie a najfrekventovanejšie produkty pripoistení, ktoré na poistnom trhu ponúkajú jednotlivé poisťovacie inštitúcie s ich základnými charakteristikami.