Zdanenie práce v krajinách OECD - Kušnírová, Jana, 1977-
Zdanenie práce v krajinách OECD. Všeobecná charakteristika metodiky používanej v rámci daňových štatistík OECD, základných ukazovateľov a ich posledných zmien. Najčastejšie používané dve metódy merania zdanenia práce na komparáciu krajín OECD - daňový klin a osobná priemerná daňová sadzba. Daňový klin - podrobnejšia charakteristika.