Trendy v e-marketingu pro rok 2008 - Hass, Robert
Zásadné skutočnosti v rozvoji internetu za posledné obdobie. Využitie sociálnych sietí pre účely internetového marketingu. Najväčšie sociálne siete - Facebook, MySpace, Second Life a v Čechách libimseti.cz. Čas pre mobilný marketing. Prepájanie svetov. Udomácnenie cross-mediálnych kampaní.