Quo vadis, logistika? - Dzurová, Mária
Globalizácia, silná zahraničná konkurencia a zmeny v systéme služieb ako výzvy pre celú sféru logistiky. Zmeny v koncepcii logistiky, v obchodnej politike a stratégii. Smerovanie k opatreniam znižujúcim náklady. Analyzovanie konkurencie. Drobní prepravcovia a nadnárodné firmy. Komplexnosť služieb.