Brown fields - hnedé stránky slovenského stavebníctva - Kyseľová, Katarína
Opustené priemyselné areály. Ich chátranie v dôsledku nejasných vlastníckych vzťahov. Ide o oblasti s názvom brown fields - hnedé zóny. Komplikovaná legislatíva. Možnosť opätovného využívania brown fields. Aktuálna databáza.