Strategický controlling a jeho vztah ke strategickému řízení - Šoljaková, Libuše
Orientácia na zákaznícke potreby. Systém podnikového riadenia a jeho informačnej podpory. Kritika vo vzťahu k tradičnému pojatiu kontrolingu a jeho informačnej podpory. Nové požiadavky na informácie kontrolingu.