Hodnotenie výkonnosti pracovníkov a manažérov - Gallo, Peter, ml
Hodnotenie pracovného výkonu. Okruhy hodnotenia na ktoré je potrebné sa sústrediť pri hodnotení výkonnosti pracovníkov a manažérov. Metóda hodnotenia. Spracovanie a vyhodnocovanie informácií.