New challenges in innovation management in the new age - Molnár, Pavol
Subjekt (podnik, organizácia, firma...) môže byť úspešný len vtedy, keď inovuje. Proces inovácií v súčasnosti. Riadenie inovácií - ciele, úlohy. Základné kroky inovačného manažmentu. Environmentálne aspekty inovačných procesov. Direktívy Európskej únie. Legislatíva.