Controllingový projekt. Implementace nového manažerského systému ve společnosti Siemens, s.r.o. - Špátová, Hana
Charakteristika spoločnosti. Informácie o kontrolingu: úlohy centrálneho kontrolingu, metodika, reporting, plánovanie a forecasting. Informácie o projekte. Používané IS v spoločnosti Siemens. Zmeny spôsobené novým kontrolingovým projektom.