Využitie finančných ukazovateľov pri hodnotení úverovej spôsobilosti podniku - Hurtošová, Jana
Hodnotenie úverovej spôsobilosti podniku. Využiteľnosť finančných ukazovateľov pri hodnotení úverovej spôsobilosti podniku. Stanovenie požiadaviek na údaje a zdroje údajov. Zbieranie údajov - vytvorenie databázy. Analýza rozlišovacej schopnosti ukazovateľov. Analýza rozlišovacej schopnosti ukazovateľov na príklade údajov z konkrétneho bankového portfólia. Typický bezproblémový podnik. Typický problémový podnik. Ukazovatele s dobrou rozlišovacou schopnosťou.