Diagnostika podniku uplatnením integrálnej metódy analýzy ukazovateľov rentability - Dávid, Arnold
Problematika diagnostikovania podnikového zdravia uplatnením integrálnej metódy kvantifikácie vplyvu determinujúcich činiteľov. Excelovská aplikácia metódy pri analýze ukazovateľov rentability. Diagnostika podniku podľa údajov z databázy.