Disparita výsledkov hospodárenia v agrárnom sektore a vplyv ľudských zdrojov na jej dimenzie - Grznár, Miroslav
Ľudské zdroje a produktivita v agrárnom sektore krajín Európskej únie. Faktory produktivity poľnohospodárstva. Vývoj vybraných ukazovateľov v krajinách EÚ. Ľudské zdroje slovenského poľnohospodárstva po vstupe SR do EÚ. Ľudské zdroje v agrárnych podnikoch. Disparita dosahovaných výsledkov. Vplyv personálneho vybavenia na efektívnosť poľnohospodárskych podnikov.