Vývoj mimovládneho sektora v krajinách Vyšehrádskej skupiny - Mižičková, Ivana
Bližší pohľad na vývoj mimovládneho sektora v krajinách V4 cez optiku NGO sustainability indexu. NGO sustainability index - kľúčový nástroj pri meraní rozvoja mimovládnych organizácií vo svete. Jeho charakteristika.