Oceňování podniků s využitím výnosových metod - Kislingerová, Eva
Počítačová podpora ako významný faktor, ktorý zvyšuje kvalitu stanovenia hodnoty podniku, alebo slúži ako dôležitý nástroj riadenia tejto hodnoty. Počítačový systém EVALENT bol vytvorený pre účely oceňovania podniku, resp. riadenia jeho hodnoty. Skladá sa zo štyroch základných modulov. Transformácia slovenských účtovných výkazov do štruktúr požadovaných v programe EVALENT.