Zákon o reťazcoch je tu
Schválený zákon je podľa obchodníkov zásahom do slobody spoločností. Obchodníci varujú: slovenskí dodávatelia, a najmä spotrebitelia môžu naň doplatiť. Účastníci medzinárodnej konferencie SLOVAK RETAIL SUMMIT - INTRACO 2008 vyjadrili svoj protest proti neprimeraným podmienkam v obchodných vzťahoch. Koniec obchodnej slobody? Voľná súťaž - benefit pre zákazníka.