Nový zákon o reťazcoch
Národná rada SR prijala v apríli 2008 Zákon o neprimeraných podmienkach v obchodných vzťahoch a o doplnení zákona Slovenskej národnej rady č. 30/1992 Zb. o Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komore v znení neskorších predpisov. Do platnosti má vstúpiť 1. januára 2009. Zákon je uverejnený v plnom znení.