Kreditný derivát ako nástroj diagnostiky podnikových problémov - Markovič, Peter, 1974-
Podstata kreditného derivátu. Poskytovanie úverov a vznik kreditného (úverového) rizika. Kvantifikácia a ocenenie kreditného rizika. Možnosti usmerňovania kreditného rizika. Transfer kreditného rizika a kreditné deriváty. Kreditné udalosti v praxi. Stanovenie východiskovej hodnoty vybraného kreditného derivátu.