Vybrané charakteristiky reálnej hodnoty derivátových kontraktov - Ponecová, Gabriela
Pojem zabezpečovacie účtovníctvo (hedge accounting) podľa IAS 39. Kritériá pre získanie hedgingového účtovníctva. Čo môže byť klasifikované ako hedgovaná položka. Hedgingový nástroj.