Quality of life from the point of view of changes in Slovak household consumption under new economic conditions - Laluha, Ivan
Spotreba ako súčasť životnej úrovne. Príjmy a výdavky slovenkých domácností. Model spotrebiteľského správania v súvislosti so životnou úrovňou. Prognózy a trendy v životnej úrovni na Slovensku.