Verejné príjmy a výdavky - štruktúra a účinnosť - Sojka, Jozef
Analýza štruktúry verejných príjmov a výdavkov, ich podiel na HDP, ako aj ich účinnosť. Vyčíslenie účinnosti verejných financií pomocou DEA analýzy.