Stratégia a manažment penzijných fondov - Škrovánková, Lea, 1954-
Vymedzenie pojmu penzijný fond v širšom a užšom zmysle. Základné charakteristiky investícií. Pasívny a aktívny manažment. Rizikový manažment, jeho ciele. Investovanie v rámci II.dôchodkového piliera na Slovensku.