Príspevok k formovaniu spoločenskej zodpovednosti podnikov - Stanek, Vojtech
Spoločenská zodpovednosť firiem (CSR - corporate social responibility). Investičné rozhodovanie ako kombinácia finančných faktorov so sociálnymi, environmentálnymi a etickými faktormi. Problémy, ktoré súvisia s realizáciou podnikovej sociálnej politiky.