Internal environment of an agricultural farm - Kudová, Dagmar
Poľnohospodárska produkcia spoločnosti Zemspol, Dnešná, s.r.o. v Česku. Spoločnosť možno charakterizovať ako silný podnik so stabilnou základňou, dobrým menom a kvalitnou ponukou v rastlinnej a živočíšnej produkcii.Aby si túto pozíciu spoločnosť udržala, je potrebné robiť priebežné analýzy vnútorného a vonkajšieho prostredia.