Komparácia ekonomických cyklov vybraných tranzitívnych ekonomík - Novák, Marcel, 1979-
Ekonomické cykly v tranzitívnych ekonomikách. Grafická analýza ekonomických cyklov v tranzitívnych ekonomikách. Vývoj domáceho dopytu a konečnej spotreby domácností. Vývoj tvorby hrubého fixného kapitálu. Vývoj exportu tovarov a služieb. Vývoj importu tovarov a služieb.