Predstavitelia ekonomického myslenia na Slovensku v rokoch 1848-1918 - Unčovský, Ladislav
Slovenské národné obrodenie a ekonomické myslenie. Juraj Palkovič a Bratislavské evanjelické lýceum. Ekonomické myslenie v období vyvrcholenia obrodenského hnutia. Ľudovít Velislav Štúr a štúrovci. Daniel Lichard a jeho dielo. Ekonomické myslenie do konca 19. storočia. Akademická ekonómia na Slovensku v rokoch 1850-1918.