Předsednictví Francie v Evropské unii - Bocianová, Kateřina
Dôležitosť predsedníctva v EÚ pre Francúzsko. Odmietnutie návrhu európskej ústavy a zodpovednosť Francúzska za krízu v EÚ. Aké by malo byť francúzske predsedníctvo. Päť najdôležitejších priorít predsedníctva. Stredomorská únia - priorita s mnohými otáznikmi.