Sociálne poistenie v Európskej únii Holandsko - Pastorková, Lenka
Zákonná povinnosť osôb s trvalým pobytom v Holandsku poistiť sa v rámci národného systému poistenia. Nemocenské poistenie. Poistenie v nezamestnanosti. Dôchodkové poistenie - zákon o starobnom dôchodku, zákon o pozostalých, zákon o invalidných dávkach, zákon pre invalidné samostatne zárobkovo činné osoby. Pokračovanie v nasledujúcom čísle.