Ohodnocovanie kvality riadenia v procese ohodnocovania podniku - Ďaďo, Jaroslav
Podnik ako objekt ohodnocovania - jeho zložky a osobitosti. Základné metódy pre stanovenie hodnoty podniku. Systém riadenia a jeho zložky. Ľudská zložka riadenia, nástroje riadenia, procesy. Ohodnocovanie kvality riadenia. Predmet ohodnocovanie systému riadenia podniku. Metodika ohodnocovania systému riadenia.