Pracovný poriadok - Jendrálová, Anna
Pracovný poriadok - najdôležitejšia pracovnoprávna norma pre zamestnancov. Súlad so Zákonníkom práce. Ochrana zamestnancov pred neadekvátnymi postihmi zamestnávateľa. Obsah pracovného poriadku na základe dohody zamestnancov so zamestnávateľom. Základné povinnosti zamestnanca. Pokračovanie článku v nasledujúcom čísle.