Euro v Sociálnej poisťovni - Vidoman, Matúš
Slovensko a euro. Podmienky vstupu do eurozóny. Inštitucionálne a legislatívne zabezpečenie zavedenia eura v SR. Základné princípy prechodu na euro. Zavedenie eura v Sociálnej poisťovni. Duálne zobrazovanie a zaokrúhľovanie v podmienkach Sociálnej poisťovne.