Koľko nás bude stáť Európa - Marianyi, Peter
Dopad európskej legislatívy na slovenský priemysel. REACH a limity CO2. REACH - po prvýkrát v histórii chemické firmy musia úradom a verejnosti poskytnúť základné fakty o zdravotnej a environmentálnej bezpečnosti chemikálií, ktoré vyrábajú. Chemická legislatíva. Registrácia chemickej látky a poplatky za ňu. Náklady spojené s REACH sa veľmi pravdepodobne premietnu do cien výrobkov. REACH a ochranári. Iniciatívy spojené so znižovaním výskytu emisií CO2.