Metóda activity-based costing a manažérske účtovníctvo - Ceniga, Pavel
Príčiny rozvoja novej metódy riadenia nákladov. Charakteristika metódy ABC, klasifikácia nákladov. Prednosti a obmedzenia metódy ABC. Využitie metódy ABC vo vzťahu k čiastkovým aktivitám v praxi.