Zákon o sociálnom poistení s komentárom - Buchelová, Jana
Zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 274/2007 Z.z, zákona č. 519/2007 Z.z., zákona č. 555/2007 Z.z. a zákona č. 659/2007 Z.z. Komplexne aktualizovaný komentár k tomuto zákonu.