Netrápte sa s dlžníkmi - Hübel, Jozef
Faktoring ako spôsob financovania. Podnik, ktorý nemá k dispozícii iné externé finančné zdroje, môže využívať pohľadávky ako spôsob financovania. Vývoj faktoringu na Slovensku. Faktoring a poistenie pohľadávok - dve služby, ktoré sa navzájom dopĺňajú. Možné riziko je pod dohľadom. Prínos faktoringu.