Cezhraničné licenčné poplatky - Bielená, Jana
Čo sú to licenčné poplatky. Tri kategórie licenčných poplatkov, s ktorými je možne najčastejšie sa stretnúť. Ako si s cezhraničnými licenčnými poplatkami poradiť z hľadiska dane z príjmov. Zdaňovanie, vplyv daňových zmlúv, oslobodenie od dane. Príklady. Sadzby licenčných poplatkov, ktoré stanovujú Zmluvy.