Bez certifikátov sa nepohnete
Technický skúšobný ústav Piešťany, š.p. (TSÚ) - rozširuje svoju ponuku o nové atraktívne služby najmä pre priemysel. Poskytuje notifikované, autorizované a akreditované služby pre domáci i medzinárodný trh. Po vstupe do Európskej únie sa ústav stal notifikovaným orgánom pre desať smerníc EÚ. Orientácia na medzinárodné trhy, pomoc podnikateľom. Široká paleta služieb TSÚ. Jedinečnosť a certifikácia. Perspektíva TSÚ.