Keď poisťovňa nechce platiť - Csernák, Peter
Poistné plnenie a snaha poisťovní o šetrenie. Možnosť nespokojného klienta podať sťažnosť na konanie poisťovne. Poistné podmienky a výluky z poistenia. Dôležitosť sumy, na ktorú je klient poistený. Častá nevedomosť klienta, proti čomu je poistený a na čo má nárok pri poistnej udalosti. Najviac krátené poistné plnenie pri havarijnom poistení motorového vozidla.