Ženy to nemají v reklamě lehké - Dvořáková, Šárka
Reklamy určené pre ženy. Obraz ženy v reklame. Jazyk žien a jazyk mužov. Vzor dokonalej ženy v reklame. Zobrazenie ženy v rôznych aj nelichotivých situáciách. Sexuálny podtext v reklame.