Ženy a marketing aneb Nákladná kanonáda mimo cíl - Frey, Petr
Stereotypné zobrazenie ženy v reklame. Reklamy určené pre ženy. Obraz ideálnej ženy v reklame. Zmena úlohy ženy a muža v reklame. Muži v reklame - ako starostliví otcovia. Ženy - nielen ako sexsymbol.