Z trhoviska za počítač - Marianyi, Peter
Obchod cez internet sa začína rozmáhať aj na Slovensku. Stále viac Slovákov nakupuje on - line, či už v súkromí alebo vo firmách. Dôvera v nákupy cez internet. Možnosti platby. Pravidlá dôveryhodného nákupu cez internet. Možnosť internetového nákupu aj v zahraničí. Európska únia reaguje na záujem o tento druh obchodovania tvorbou špeciálnej legislatívy a pravidiel na ochranu spotrebiteľa. Výhody nákupu cez internet.