Design a marketing: Nepředstavuje jen luxus, ale i nutnost - Hrodek, Dominik
Dizajn - dobrý marketingový nástroj pre budovanie značky. Dôležitosť spolupráce marketingových oddelení s kvalitným dizajnérom. Dizajn vnímaný z pozície estetiky a funkčnosti. Kombinácia dizajnu a marketingu. Konzervatívni spotrebitelia. Funkcia agentúry CzechTrade.